Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Céges / adventi workshop

A korábbi évek tapasztalatai alapján látjuk, hogy mennyire fontos a munkavállalók kimozdítása a napi mókuskerékből. A munkahelyen kívül történő kézműves programok kikapcsoljàk, megnyugtatják a résztvevőket és új élményeket tudnak nyújtani egy inspiráló környezetben. Cégünk vállalja, hogy igény esetén kitelepül a cég telephelyére, vagy egy csodás pesti panorámás környezetben vállalja az őszi-ünnepi időszakban egy pár órás workshop ( adventi workshop) lebonyolítását.

Hangolódjunk együtt az ünnepekre ès készítsünk közösen asztaldíszt, adventi koszorút, kopogtatót vagy díszítsünk együtt karácsonyfadíszeket. Amennyiben a felsorolásban nem találja az Ön elképzelését kérem akkor is forduljon hozzánk bizalommal, mert nem ismerünk lehetetlent.

Céges workshop esetén választható a színvilág, tematika.

Kitelepülés esetén minimális létszám 8-10 fő

Részvételi díj: egyedi árazás a pontos elképzelés egyeztetése után. Abban az esetben, ha budapesti helyszínünkre jönnének akkor a jó hangulatot 1-1 pohár pezsgő, üdítő, kávé, víz, aprósütemény, pogácsa tudja még kellemesebbé varázsolni. Természetesen a kínálat testre szabható. A workshop időtartama nagyjából 2-2,5 óra, de ez is függ a tematikától, illetve a résztvevők gyorsaságától.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem forduljon hozzánk bizalommal a lesfleurs@lesfleursbudapest.hu e-mail címen.

Őszinte szeretettel várjuk megkeresését.

Les Fleurs Budapest